Năm 2017 Là Năm Con Gì? Tổng Quan Tử Vi 12 Con Giáp Năm 2017

Shkolla Profesionale e Transportit Hai Phong Duke ju prezantuar artikullin: Cili është viti 2017?? Pasqyra e horoskopit të 12 kafshëve në vitin 2017. Nëse po pyesni veten “çfarë viti është 2017”, mos e anashkaloni artikullin e mëposhtëm. Le ta zbulojmë me ne!

birra vëllai 1 3

Cili është viti 2017?

Cili është viti 2017? 2017 është viti i Gjelit. Sipas horoskopit, është viti i Dinh Dau – Pavarësia Chi Ke.
Sipas vitit kalendarik të lindjes fillon nga data 28 janar 2017 deri më 15 shkurt 2018.

Cili është viti 2017?

Sipas pesë elementeve par, viti 2017 Dinh Dau është par Hoa – Son Ha Hoa (dmth. Zjarri në rrëzë të malit).

Reklamim

Pasqyrë e pasurisë në 2017

Cili është viti 2017?

 • viti Kalendari henor: Dinh Dau – Pavarësia Chi Ke – Pulë e vetme
 • Pesë elementë (burra): Son Ha Hoa – Zjarri në rrëzë të malit
 • Kanuni qiellor në vitin e Gjelit: Dinh. E përputhshme me Nham, e ngjashme me Tan dhe Quy.
 • Vendndodhja në vitin e Gjelit: Gjeli. Tre është në harmoni me Gjarpërin, Gjelin, Kaun dhe Katër Elementet janë të lidhur me Miun, Kalin, Lepurin dhe Gjelin.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 13

Reklamim

Cili është viti 2017? Mashkulli i lindur në vitin e Gjelit 2017:

 • Pallati i Fatit: Kham Thuy
 • Ngjyrat e përshtatshme: E bardha, argjendi, kremi, që i përkasin elementit Kim (e ndërsjellë, e mirë). E zeza, gri, blu e errët, i përkasin elementit të Ujit (i begatë, i mirë).
 • Ngjyrat e tabusë: E verdha, kafeja i përkasin elementit të Tokës, duke gdhendur elementin e ujit të par, i keq
 • Numrat që përputhen: 1, 6, 7
 • Pallati i Fatit: Can Tho i përket Perëndimit të Katër Fateve
 • Ngjyrat e përshtatshme: E kuqe, rozë, portokalli, vjollcë, që i përkasin elementit Zjarri (reciproke, e mirë). E verdhë, kafe, që i përket elementit të Tokës (prosperitet, i mirë).
 • Numrat që përputhen: 2, 5, 8, 9

mashkull 2017 eshte mashkull dhe femer

Pasqyrë e 12 kafshëve të zodiakut në 2017

Lindja në vitin e miut

Horoskopi i vitit të Gjelit 2017, Minjtë takojnë statujën e Lagunës Thai Tue. Fati i Ty Thuy është të thyejë Rooster Kim, ndaj duhet konsideruar si një situatë që shkel Thai Tue.

Në vitin e Gjelit të Zjarrit, njerëzit e lindur në vitin e Miut gjithashtu duhet të përballen me kukudhën e egër Quan Tac. Ju duhet të jeni në vëzhgim për tregun, humbjen e aseteve dhe vit pas viti.

Megjithatë, ky person ka ende një fat të mirë falë numrit të madh të kristaleve të rërës: Thien Hy, Dia Giai, Thai Am, Ngoc Duong…

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 1

Epoka e kaut

Karriera e Ox në 2017 është mjaft e mirë, me një prosperitet ose në një nivel të qëndrueshëm.

Tham Khảo Thêm:  7 Cách xử lý mùi hôi khó chịu trên quần áo

Personat që i përkasin vitit të Kaut janë të destinuar të kërkojnë talente kudo, por në fund do të kenë edhe rezultate të mira në 2017-ën.

Mosha e Tigrit

Viti i Tigrit në 2017 hyri në periudhën e tranzicionit. Pasi kaloi vitin e burgimit të të martës Thai 2016, ky person u lirua në vitin e Gjelit.

Harmonia e Diellit dhe Hënës, hiri i qiellit dhe tokës. Me mbështetjen e njerëzve fisnikë, njerëzit e vitit të Tigrit mund të “ushqehen mirë dhe të flenë të qetë”. Familje paqësore, fqinjë të qetë, marrëdhënie të mira shoqërore.

Mosha e lepurit

Viti i Lepurit në vitin e Gjelit është relativisht i vështirë.

Lepuri i gjelit ka katër elementë, ky person është një nga katër kafshët e zodiakut që përballet drejtpërdrejt me Thai Tue. Gjatë vitit do të keni shumë ndryshime të paparashikuara si ndryshimi i shtëpisë, ndryshimi i punës, emigrimi…

Përveç kësaj, në shenjën e zodiakut të njerëzve të lindur në vitin e Lepurit shfaqen 4 yje më të egër Tue Pha, Lan Can, Dieu Sat, Dai Hao, kështu që fati i vitit 2017 është i vështirë të parashikohet. Shpresoj të jemi në gjendje të mbështetemi te fisniku Thien Giai për të parandaluar disa nga fati i keq.

Edhe pse fuqia nuk është e madhe, ana juaj e pasurisë do të jetë e mbrojtur, duke u përpjekur të neutralizoni vetë aspektet e tjera.

Epoka e Dragoit

Viti i Dragoit në 2017 do të ketë shumë ndryshime. Por të gjitha janë ndryshime pozitive.

Burimet financiare të vitit të njerëzve të Dragoit janë mjaft të bollshme për shkak të më shumë mundësive të biznesit dhe punëve shtesë nga jashtë. Ju duhet të mësoni se si të shpenzoni dhe menaxhoni mirë paratë për të shfrytëzuar mundësinë për të investuar dhe për të bërë një fitim.

Viti i Gjarprit

Horoskopi 2017, pasuria e të lindurve në vitin e Gjarprit ka një shprehje mesatare. Nuk ka asnjë pikë shumë të ndritshme apo shumë të errët.

Për shkak të marrëdhënieve të mira midis Gjelit dhe Gjelit, ky person është në harmoni me Thai Tue, kështu që pasuria është e lehtë të ndihmohet nga fisnikët. Puna është e përshtatshme, por për shkak se nuk ka rërë për të ndihmuar, ndonjëherë do të ketë shumë vështirësi.

Në zodiak, ka 3 yje të mëdhenj, kështu që fati i keq nuk do të ndalojë së ngacmuari. Për shembull: lëndimi, shkatërrimi i pasurisë, nxjerrja e dritës së gjakut, sfidimi i punës së madhe…

Lindur në vitin e Kalit

Ngo Hoa është në kontrast me Rooster Kim, megjithëse këtë vit shëmbëlltyra e Kalit nuk cenon Thai Tue, por është e papajtueshme me Thai Tue.

Të lindurit në vitin e Kalit duhet t’i kushtojnë vëmendje konflikteve, mosmarrëveshjeve me eprorët, grindjeve me të moshuarit… Duhet të jenë të kujdesshëm dhe të mbajnë një qëndrim të përulur.

Sidoqoftë, falë Thien Duc dhe Phuc Tinh, njerëzit fisnikë hynë në jetën e tyre. Viti i Kalit favorizohet nga shumë fisnikë të rangut të lartë të të drejtave të njeriut. Aty është Loc Huan me kristalin e rërës për të mbrojtur, karriera dhe pasuria janë të gjitha të lumtura.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 3

Erë e moshës

Duke hyrë në vitin e Gjelit, viti i Bricjapit takohet me Tam Dai, gjenerali Tinh është i drejtpërdrejtë, i përshtatshëm për të shkuar jashtë vendit, për të shkuar në një udhëtim pune.

Tham Khảo Thêm:  Tác hại của túi thơm khi lạm dụng ủ hương quần áo

Tam Dai do të thotë të trajtosh mirë punët e jashtme, ndaj respektohet. Gjenerali Tinh përmban implikimin e punëve të jashtme, eksportin e suksesshëm jashtë vendit.

Megjithatë, në vitin 2017, fati ra në situatën e Pham Tam Sat, duke u bërë lehtësisht objekt sulmi. Prandaj në punë është e nevojshme të ruani modestinë, të shmangni arrogantin për të mos shkaktuar më shumë probleme.

Mosha e trupit

Viti i Majmunit hyri në vitin e Gjelit dhe i shpëtoi ndikimit të ofendimit Thai Tue. I gjithë viti ka ndryshuar mirë.

Destiny mirëpriti më shumë kristale rëre se vitin e kaluar, duke përfshirë Hong Loan, Kim Quy, Nguyet Duc dhe Quoc An.

Hong Loan, mjeshtri i lulëzimit të pjeshkës, sjell gëzim dhe promovon kushte të favorshme të paracaktuara. Vendosni marrëdhënie miqësore shoqërore, mbështetje për zhvillimin e ardhshëm.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 4

Mosha e listës

Pasuria e Gjelit është shumë e mirë në 2017. Por duhet t’i kushtoni vëmendje edhe për të mos prekur interesat e të gjithëve. Duhet të përmbaheni për të mos u futur në telashe

Lindur në vitin e Qenit

Në vitin e Gjelit, viti i Qenit bie në situatën e Hari Thai Tue. Puna dhe jeta janë të prirura për pengesa, zhvillimi i karrierës nuk është i favorshëm, për shkak të blasfemisë që ofendon të tjerët kur nuk është e mirë.

Fati im mbështetet nga fisniku Thai Duong dhe Thien At. Kufizoni pjesërisht ndikimin e keq nga Thai Tue, promovoni përparimin në karrierë, hiqni vështirësitë në punë.

Nëse viti i Qenit bën një punë të mirë për të shpërndarë Thai Tue nga fillimi i vitit, ndikimi i keq nga Hai Thai Tue do të reduktohet, duke siguruar që pasuritë e vitit të jenë ende të shëndetshme.

Mashkull 2017 është mashkull dhe femër 12

Viti i Derrit

Në vitin e Gjelit, njerëzit e lindur në vitin e derrit ngacmoheshin nga Tang Mon dhe Thien Khoc. Karriera dhe shëndeti kanë të dyja luhatje të mëdha, kështu që statika nuk duhet të jetë dinamike.

Rëra Hoa Cai është e drejtpërdrejtë, duke e ndihmuar mjeshtrin të marrë shumë njohuri për artin, fenë, filozofinë… Nëse investohet në mënyrë aktive kohë dhe përpjekje në këto aspekte, do të arrijë sukses të caktuar.

Në cilin muaj duhet të lind në 2017?

A duhet të lindni në maj 2017?

Cili është viti 2017? Sipas horoskopit viti 2017 është Gjeli. Viti i gjelit duhet të lindë në fillim të pranverës dhe vjeshta do të jetë shumë në modë.

Foshnjat e lindura në këtë kohë shpesh kanë shëndet të mirë, aftësi të mira komunikimi dhe përparim të lehtë. Të kesh mençuri dhe zgjuarsi, një jetë të plotë materiale.

Viti i gjelit i lindur në fund të vitit, moti korean shpesh është i vështirë për të pasur sukses në punë. Njerëz me mendje të lartë, por nuk e plotësojnë kohën. Nëse dini të zhvilloni aftësinë dhe durimin tuaj, do të arrini sukses, por jo të madh.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 11

Fëmijët e lindur në 2017 janë të përshtatshëm për prindërit në çfarë moshe?

Lindja në vitin e Gjelit është shumë e përshtatshme për prindërit në moshën e trupit qiellor Nham (Nham Tuat 1982, Nham Than 1992).

Tham Khảo Thêm:  4 Cách bảo quản quần áo màu bạn nên biết ngay hôm nay

Mosha për të shmangur lindjen në vitin e Gjelit i përket kanaçes qiellore Quy (Qui Hoi 1983, Quy Dau 1993).

Personaliteti i të lindurve në 2017

Cili është viti 2017? Në horoskopin lindor, njerëzit e lindur në vitin e Gjelit shpesh quhen mendimtarë shumë të shkathët, realistë. Preferoni të dukshmen dhe mos u kënaqni në paqartësi, ndërmerrni rreziqe të panevojshme.

Të lindurit në vitin e Gjelit kanë aftësi shumë të mira vëzhgimi dhe asgjë nuk mund të kalojë nga sytë e tyre. Ata analizojnë me përpikëri gjithçka nga një distancë e afërt.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 8

Njerëzit e lindur në vitin e Gjelit janë zakonisht të drejtpërdrejtë, të ndershëm dhe e mbajnë fjalën.

Foshnjat e kësaj moshe janë zakonisht shumë vetë-shprehëse. Falë vizionit dhe talentit të tyre, njerëzit Rooster shpesh do të kenë një karrierë të njohur.

Personaliteti i foshnjës së lindur në vitin e Gjelit 2017 parashikohet me shumë tipare të ndritshme dhe të spikatura si puna e palodhur, guximi, pavarësia, humori dhe ndershmëria.

Megjithatë, viti i Gjelit vjen edhe me personalitete si arroganca, dashuria për pushtetin, besimi dhe idhujtaria e tepruar.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 9

Tabela e lindjes në 2017

“Muaji i ngjizjes për të lindur një djalë apo një vajzë” është përmbledhur në kalendarin universal me origjinë të lashtë.

Kjo është një nga mënyrat për të llogaritur lindjen e një djali sipas kalendarit universal që shumë njerëz e kanë zbatuar me sukses.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 5
Mosha hënore e nënës: kolona vertikale blu.

Për të llogaritur lindjen e një djali ose një vajze sipas kësaj tabele, nëna duhet të përcaktojë moshën e saj të saktë hënore. Pas kësaj, çifti kryen një marrëdhënie në mënyrë që muajin e parë të duhet të zgjidhen sipas tabelës: + është djalë, – është vajzë.

Mosha e ndërtimit të një shtëpie 2017

Në feng shui lindor, mosha e mirë për të ndërtuar një shtëpi është mosha që nuk shkel tre termat Tam Tai, Kim Lau dhe Hoang Oc në vit.

mashkull 2017 është mashkull dhe femër 7

Sipas konceptit të popullit vietnamez, ndërtoni një shtëpi në vitin e duhur. Mos shkelja e parimeve të feng shui-t do të ndihmojë gjatë gjithë procesit të ndërtimit të jetë lundrim i qetë, pa pengesa. Kur të përfundojë ndërtimi, pronari do të ketë një jetë të qetë, pasuri të bollshme.

Cili është viti 2017? Duke marrë parasysh kushtet e mësipërme, në vitin 2017, mosha e mirë për t’u thyer në ndërtimin e një shtëpie është: 1948 (Mau Ty); 1951 (Tan Mao); 1957 (Dinh Dau); 1959 (Mbreti i Derrit); 1960 (Canh Ty); 1969 (Mbreti i gjelit); 1975 (Në Mao); 1984 (Giap Ty); 1987 (Dinh Mao); 1993 (Geli Tremujor); 1996 (Binh Ty).

1663977655 568 Birra angleze 6

Shiko me shume:

Shpresojmë që informacioni që ofrojmë t’ju ndihmojë të keni më shumë informacion mbi temën e vitit 2017. Mos harroni të bëni like, të shpërndani postimin dhe të vizitoni shpesh Shkollën Profesionale Hai Phong Transport. Kemi shumë informacione për feng shui-n si dhe për shumë kategori të tjera.

Nền tảng xem trực tiếp bóng đá Chaolua TV hy vọng thông qua bài viét Năm 2017 Là Năm Con Gì? Tổng Quan Tử Vi 12 Con Giáp Năm 2017 có thể giúp bạn tìm được thông tin hữu ích.

Related Posts

Xu hướng thời trang teen thu đông 2019

trang chính S Bảo quản quần áo Xu hướng thời trang luôn đổi mới và thay đổi theo năm tháng. Trong đó, xu hướng thời trang teen…

Tổng hợp 20 cách làm kem từ trái cây tươi ngon, mát lạnh giải nhiệt

1. Kem dừa Kem dừa với vị ngọt của nước cốt dừa hòa cùng vị béo của lòng đỏ trứng gà và kem tươi đã tạo nên…

Dùng Nước Xả Vải Thật Hiệu Quả

Sử dụng nước xả vải (hay còn gọi là nước xả vải) như Comfort có rất nhiều lợi ích. Chất làm mềm vải thấm sâu vào bên…

Bạn đã hiểu hết các ký hiệu giặt là trên quần áo?

Bạn đã bao giờ để ý đến các ký hiệu giặt là trên nhãn mác quần áo chưa? Bạn có thực sự hiểu ý nghĩa của từng…

Cách Làm Sạch Giày Da | Bảo Quản Giày Da

Bạn muốn đôi giày da yêu thích của mình luôn sạch sẽ và như mới? Hãy tham khảo những cách làm sạch giày da và chăm sóc…

Cách dùng nước xả vải cho máy giặt

Ý chính: Máy giặt xả quần áo nhiều lần và tốn nhiều nước hơn giặt tay, vì vậy bạn nên dùng nước xả vải đậm đặc như…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *