Tam Hợp Tuổi Mão? Những điều Cần Biết Về Tam Hợp Tuổi Mão.

Sipas feng shui, në pesë elementët ka 12 kafshë. Në këto 12 kafshë, do të ketë shenja të zodiakut që janë të pajtueshme me njëra-tjetrën, dhe ka kafshë që janë jashtëzakonisht të papajtueshme me njëra-tjetrën. Prandaj, konceptet e tre bashkimeve dhe katër elementeve janë formuar për të ndihmuar njerëzit të gjejnë bashkimin dhe të kufizojnë mbishkrimin. Kështu që Trekëndëshi i moshës së lepurit Cfare eshte ajo? Në këtë artikull trilogjik të vitit të lepurit, Shkolla Profesionale e Transportit Hai Phong do t’u përgjigjet këtyre pyetjeve.2019 12 30 1577690510 i intereson kush e di si te kthehet ne shtepi

Pasqyrë e horoskopit të vitit të lepurit

Lepuri, ose macja, është shenja e katërt në horoskopin e astrologjisë lindore. Macet janë shenjë e jetëgjatësisë dhe konsiderohen fat të mirë natyral.

Për shkak të kësaj veçorie, njerëzit e lindur në vitin e Lepurit kanë cilësi të shkëlqyera dhe janë jashtëzakonisht delikate. Ata janë të butë, të hirshëm, të sjellshëm dhe në kundërshtim me vlerat dhe bukurinë.

Natyra e tyre është diplomatike, kanë një lidhje të fortë me të gjithë. Përveç kësaj, nën presionin e jetës, njerëzit e lindur në vitin e epokës së lepurit ose maces mund të jenë të humorit dhe të çuditshëm. Ata janë veçanërisht të ndjeshëm ndaj opinioneve negative ose kritike.

Reklamim

Të pajisur me inteligjencë dhe mprehtësi, njerëzit e lindur në vitin e Lepurit janë gjithmonë të heshtur dhe diplomatikë. Prandaj, ata njohin gjerësisht dhe kanë shumë marrëdhënie shoqërore. Kjo është ajo që u mundëson atyre të ndërtojnë sukses në biznes.

Falë atyre virtyteve, të lindurit në vitin e Lepurit kanë një marrëdhënie të mirë të paracaktuar, pa bërë llogaritje të vogla, ndaj të lindurit në vitin e Lepurit rrallëherë vjedhin. Prandaj, edhe pse ka aftësi për të fituar para, ai nuk është një njeri i pasur.

Reklamim

Megjithatë, ata janë gjithashtu të aftë në fshehjen e ndjenjave të tyre, ata mund të shpërqendrojnë tjetrin me veprime indiferente, të ftohta, duke e bërë të lehtë keqkuptimin e të tjerëve.

Çfarë është një trekëndësh?

Përkufizimi i tre sindikatave ndoshta nuk është shumë i çuditshëm për lexuesit e sistemit feng shui. Tre shenjat kryesore të zodiakut janë 3 kafshë me personalitete të ngjashme dhe të lidhura në 12 kafshët.

Në feng shui, 12 kafshë ndahen në 4 grupe, secili grup ka 3 kafshë me karakteristika të përbashkëta me të njëjtin element Yin ose Yang në feng shui.

Tam hop është ajo që bëjmë dhe çfarë bëjmë 2

Sipas llogaritjes së vjetër, marrëdhëniet trekahëshe në 12 chi do të ndahen sipas par si më poshtë:

 • Tre sindikatat e Departamentit të Zjarrfikësve: Tigri, Kali dhe Tuat (me të njëjtin tingull) dhe do të fillojnë nga Dan Moc në Ngo Hoa dhe më pas do të shkojnë në Tuat Tho.
 • Lidhja Wood-Triple: Age of Pig, Rabbit, Mui (me të njëjtin yang) dhe do të fillojë nga Hoi Thuy në Mao Mo dhe më pas do të shkojë në Mui Tho.
 • Tre bashkimet e Departamentit të Ujit: Age of Than, Rat dhe Thin (i njëjti tingull) dhe do të fillojnë nga Tham Kim në Ty Thuy dhe më pas do të shkojnë në Thin Tho.
 • Tre Elementet e Metalit: Mosha e Gjarprit, Gjeli, Kau (me të njëjtin yang) dhe do të fillojë nga Gjarpri i Zjarrit te Gjeli Metal dhe më pas do të shkojë në Tokën e Kasë.
Tham Khảo Thêm:  Lê Công Vinh Là Ai? Chân Sút Huyền Thoại Của Bóng đá Việt

Për cilën moshë është e përshtatshme mosha e lepurit?

Në martesën e dashurisë

Së bashku me treshen, mosha e Lepurit shkrihet me moshën e Qenit, e ndjekur nga mosha e Derrit dhe epoka e Dhisë. Nëse bien në dashuri me këto 3 kafshë, të lindurit në vitin e Lepurit do të kenë një martesë të lumtur njëqindvjeçare dhe plot fëmijë dhe nipër e mbesa.

Megjithatë, mosha e Lepurit është më e papajtueshme me moshën e Gjelit, këto dy kafshë janë në konflikt me njëra-tjetrën. Sa i përket moshës së Miut dhe vitit të Dragoit, mosha e Lepurit është e ngjashme dhe e dëmshme.

Është mirë që të shmangni këto 3 kafshë kur kërkoni një partner jete, përndryshe familja shpesh do të jetë në trazira, do të përballet me të gjitha llojet e fatkeqësive, karriera nuk do të ketë sukses dhe jeta do të jetë e varfër.

Në çfarë moshe është i përshtatshëm për një grua një burrë i moshës së Lepurit?

 • Lepuri mashkull – Qeni femër, i njohur edhe si Luc Hop: Të dy janë njerëz që njohin dhe kuptojnë të tjerët, gjithmonë mbështesin tjetrin në gjithçka, gjithashtu zotohen të japin maksimumin për të kënaqur personin tjetër. .
 • Në martesë, nëse këta dy persona martohen, do të kenë shumë përparësi në jetën e mëvonshme.
 • Lepuri mashkull – Dhia femër, i njohur ndryshe edhe si Tam Hop: Të dy kanë harmoni me njëri-tjetrin në të gjitha aspektet. Falë dashurisë së pakufishme të gruas, e bën burrin e saj më të sigurt dhe krenar për të gjithë, përkundrazi, edhe burri dëgjon dhe ndan gjithmonë me gruan e tij. Të dy do të kenë një martesë të mrekullueshme dhe të qëndrueshme.

Në çfarë moshe është e përshtatshme për një burrë një grua e lindur në vitin e Lepurit?

Një grua e lindur në vitin e Lepurit është e përshtatshme për burra të grupmoshave të mëposhtme:

 • Lepuri femër dhe qeni mashkull, i njohur edhe si Luc Hop: Në martesë, ata gjithmonë e duan njëri-tjetrin sinqerisht, mund të ndajnë të gjitha mendimet, por janë gjithashtu shumë të aftë për t’i dhënë njëri-tjetrit hapësirën e tyre.
 • Një grua e lindur në vitin e Lepurit dhe një burrë i lindur në vitin e Bricjapit, të njohur edhe si Tre Bashkimet: Ata janë një çift natyral. Ata gjithmonë e admirojnë njëri-tjetrin, i japin njëri-tjetrit gëzim në jetë, dinë të kujdesen dhe të kujdesen për partnerin e tyre.
 • Lepuri femër dhe Derri mashkull, i njohur edhe si Tam Hop: Këto dy kafshë janë shumë të kënaqura me njëra-tjetrën, të dyja kanë një shpirt përkushtimi të shkujdesur, mund të tolerojnë dhe janë të gatshëm të sakrifikojnë për lumturinë e të tjerëve. Për shkak të kësaj, ata kanë një jetë të lumtur dhe të përmbushur bashkëshortore.

Në biznes

Çfarë moshe dëshironi të zgjidhni?

Të lindurit në vitin e Lepurit janë të butë, të etur për të qenë të lumtur, kanë shumë përpjekje në punë, ndaj efekti është mjaft i mirë.

Por tregu nuk është njësoj si situata, të lindurit në vitin e Lepurit nuk janë të përshtatshëm për biznes dhe tregti. Prandaj, zgjedhja e një partneri biznesi për Lepurin është shumë e rëndësishme:

 • Me vitin e Miut: nuk duhet të bashkëpunoni, për shkak të natyrës së papajtueshme, do të çojë në dështim.
 • Me vitin e kaut: Bashkëpunimi nuk është i mirë, të dyja palët thjesht po përfitojnë nga njëra-tjetra, pa besim nuk mund të zhvillohet marrëdhënia.
 • Me Tigrin: Është gjithashtu e mundur të bashkëpunohet, të dyja palët mbështeten tek njëra-tjetra për zhvillim.
 • Me vitin e lepurit: Relativisht e mirë, sidomos në biznesin antike apo hapjen e një zyre avokatie, karriera do të jetë jashtëzakonisht e ndritshme.
 • Me vitin e Dragoit: Bashkëpunimi është jashtëzakonisht i mirë, njerëzit e lindur në vitin e Lepurit janë përgjegjës për zbatimin, dhe njerëzit e lindur në vitin e Dragoit do të jenë ata që do të marrin vendime dhe do të marrin rolin. të gjeneruesve të ideve.
 • Me moshën e kalit: Horoskopi i jetës thotë se mund të bashkëpunojnë edhe viti i Lepurit dhe mosha e Kalit. Megjithatë, ky bashkëpunim 2-vjeçar mund të sjellë edhe humbje.
 • Me vitin e Bricjapit: Bashkëpunimi është vërtet i suksesshëm, nga tiparet e personalitetit që ndihmojnë që të dyja karrierat të rriten shumë shpejt.
 • Me vitin e majmunit: Duhet të shmangni bashkëpunimin me njëri-tjetrin sepse bashkëpunimi nuk sjell asgjë, të dyja palët vetëm e bëjnë njëra-tjetrën më të ngatërruar.
 • Me vitin e gjelit: Bashkëpunimi është i mundur, por personat e lindur në vitin e lepurit do të jenë paksa të ngurtë, të gjitha veprimet dhe veprimet janë standarde dhe të zbatuara, kështu që do të ketë disa vështirësi në mënyrën se si të dy njerëzit punojnë së bashku. .
 • Me vitin e qenit: Shumë i përshtatshëm për bashkëpunim, personat e lindur në vitin e lepurit do të kenë mundësi të zhvillojnë inteligjencën e tyre, njerëzit e vitit të qenit janë shumë besnikë dhe të përkushtuar, ndaj nëse bashkëpunojnë, ata me siguri do korr sukses..
 • Me Vitin e Derrit: Marrëdhënia bashkëpunuese është mjaft e mirë.
Tham Khảo Thêm:  Giặt không thể thiếu xả: Truy tìm Nước xả vải thơm lâu

Trekëndëshi i epokës së lepurit

Le të mësojmë për tre shenjat e zodiakut të vitit të Lepurit në seksionin vijues.

Trekëndëshi i moshës së Ding Maos

Në treshen e moshës së Dinh Maos, njerëzit e lindur në vitin e Lepurit do të jenë të pajtueshëm me moshën e Derrit dhe me moshën e Dhisë; jo i përshtatshëm për moshën e Miut, Vitin e Kalit dhe moshën e Gjelit.

Tre Kombinimet e Vitit të Lepurit

Njerëzit e lindur në vitin e Lepurit janë të pajtueshëm me Giap Thin, At Ty, Binh Ngo, Dinh Mui dhe Mau Than. Këta dy vjeç u martuan mjaft mirë me njëri-tjetrin, u njohën me më të pasurit dhe më të pasurit.

Ky është numri i çifteve të martuara që janë të bekuar të gëzojnë pasurinë, ata që janë të pafat do të kenë një jetë të mirë, brenda dhe jashtë janë të gjithë të pëlqyeshëm, lindja e vajzës së parë është e pajtueshme, temperamenti i çiftit është në harmoni, jetesa së bashku do të kenë një jetë të lumtur dhe të begatë.

Tre bashkimet e vitit të Lepurit 1975

Në fakt, suksesi apo dështimi i një biznesi nuk varet vetëm nga personi i lindur në vitin e Lepurit por edhe nga personi që bashkëpunon me ju për të bërë biznes me ju.

Prandaj, është shumë e rëndësishme të zgjidhni moshën e duhur për të bërë biznes me femrën dhe mashkullin At Rabbit për të sjellë harmoni dhe komoditet, për të arritur shumë sukses dhe për të zhvilluar pasuri. Moshat në të cilat treshja e vitit 1975 Rabbit duhet të bashkëpunojë:

 • Viti i Lepurit është i përshtatshëm për të bërë biznes me ata të Lepurit, Tan Hoi, … (që i përkasin Kim parit), është e lehtë të kesh pasuri, sukses, të përparosh në biznes dhe të kesh shumë përparësi në biznes.
 • Në moshën e Lepurit, kur bëhet fjalë për të bërë biznes me njerëz të moc par (Ky Hoi, Nham Ty, Quy Ox, Canh Than, Tan Dau), njerëzit e At Mao duhet të jenë vartës ose ndihmës për ta bërë punën të shkojë. pa probleme.
 • Njerëzit e lindur në vitin e Lepurit, nëse bëjnë biznes me njerëz të lindur në vitin e Tigrit, At Mao, Nham Tuat, Quy Hoi, Binh Ngo, Dinh Mui, Binh Ty, Dinh Suu (i përket Thuy), atëherë dy palët mbështeten te njëra-tjetra për të jetuar dhe për të përfituar, dëm së bashku, vuajnë së bashku dhe gëzojnë së bashku.
 • Njerëzit e lindur në vitin e Lepurit nuk duhet të bëjnë biznes me njerëzit e lindur në vitin e Dragoit, Dinh Ty, Mau Than, Ky Dau, Canh Ty, Tan Ox, Canh Ngo dhe Tan Mui (që i përkasin Tho) biznesi ka humbur, shumë, është më mirë të gjesh një mënyrë për ta shmangur atë.
Tham Khảo Thêm:  7 Cách giúp bảo vệ quần áo khỏi hư tổn sau mỗi lần giặt

Viti i Lepurit 1987

Bazuar në treshe, treshja e moshës së lepurit 1987 do të jetë e përshtatshme për vitet e derrit dhe dhisë dhe jo për vitet e miut, kalit dhe gjelit.

Përsa i përket karrierës, ka disa suksese, por niveli i suksesit nuk është plotësisht sipas pritshmërive tuaja, pjesa e parave shpesh mungon edhe pse përpiqesh ta krijosh por nuk e shfrytëzon dot kurrë rastin.krijojnë një madhështi për vete karrierë dhe para.

Dhe sipas përllogaritjes duhet të ketë kaluar moshën 40 ose 41 vjeç, pjesa e parave do të ketë rezultate të mira.

Viti i Lepurit 1999

Për rrjetet e femrave:

 • Në biznes dhe biznes: Tan Ty, Nham Ngo dhe Giap Than
 • Në martesë: Tan Ty, Nham Ngo, Giap Than, Dinh Hoi dhe Mau Dan
 • Kuajt me moshat: Ky Mao, At Dau, Mau Ty, Tan Mao, Binh Dau, Binh Ty dhe Quy Dau

Për rrjetin jugor:

 • Në biznes dhe biznes: Tan Mao, Quy Ty, Giap Ngo, Dinh Dau
 • Në martesë: Tan Mao, Quy Ty, Giap Ngo, Dinh Dau, Ky Hoi dhe Dinh Hoi
 • Mosha e kuajve: Në moshën Mui, Canh Ty, Tan Suu, Dinh Mui, Ky Ox, Mau Ty dhe Quy Mui

Viti i Lepurit 1999 ka ulje-ngritjet e tij, sikur çështja e statusit për Lepurin nuk është e gjitha e nevojshme dhe nuk jep shumë shpresa në këtë drejtim.

Biznesi përfundon në moshën 28-vjeçare por shpeshherë pengohet deri në moshën 30-vjeçare të jetë stabil dhe kjo do të jetë e ashtuquajtura kohë e lavdishme në biznesin e kësaj treshe.

Katër Elementet e Vitit të Lepurit

Përveç zodiakëve që mund të ndihmojnë njëri-tjetrin të ngjiten, kafshët që luftojnë ose shtypin njëra-tjetrën në të gjitha aspektet e jetës klasifikohen në të njëjtin grup prej katër elementësh.

paç fat

Katër impulset janë katër konfliktet kryesore, mosha e Lepurit është në katër pulset e “Ty, Kali, Lepuri, Gjeli”, kështu që Epoka e Lepurit shënon Miun (Miun), Kalin (Kalin) dhe Gjeli (Geli). ).

Shiko me shume:

Më sipër janë zbulimet e Shkollës Profesionale të Transportit Hai Phong për kombinimin e trefishtë të vitit të Lepurit. Shpresojmë që përmes këtij artikulli t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë horoskopin e vitit të Lepurit, duke zgjedhur kështu punën dhe mënyrën e duhur të jetesës për të shmangur fatin e keq dhe për të tërhequr fat. Mos harroni të bëni Like dhe Share në mënyrë që Shkolla Profesionale Hai Phong Transport të ketë motivimin për t’ju sjellë njohuri më interesante.

Nền tảng xem trực tiếp bóng đá Chaolua TV hy vọng thông qua bài viét Tam Hợp Tuổi Mão? Những điều Cần Biết Về Tam Hợp Tuổi Mão. có thể giúp bạn tìm được thông tin hữu ích.

Related Posts

Xu hướng thời trang teen thu đông 2019

trang chính S Bảo quản quần áo Xu hướng thời trang luôn đổi mới và thay đổi theo năm tháng. Trong đó, xu hướng thời trang teen…

Tổng hợp 20 cách làm kem từ trái cây tươi ngon, mát lạnh giải nhiệt

1. Kem dừa Kem dừa với vị ngọt của nước cốt dừa hòa cùng vị béo của lòng đỏ trứng gà và kem tươi đã tạo nên…

Dùng Nước Xả Vải Thật Hiệu Quả

Sử dụng nước xả vải (hay còn gọi là nước xả vải) như Comfort có rất nhiều lợi ích. Chất làm mềm vải thấm sâu vào bên…

Bạn đã hiểu hết các ký hiệu giặt là trên quần áo?

Bạn đã bao giờ để ý đến các ký hiệu giặt là trên nhãn mác quần áo chưa? Bạn có thực sự hiểu ý nghĩa của từng…

Cách Làm Sạch Giày Da | Bảo Quản Giày Da

Bạn muốn đôi giày da yêu thích của mình luôn sạch sẽ và như mới? Hãy tham khảo những cách làm sạch giày da và chăm sóc…

Cách dùng nước xả vải cho máy giặt

Ý chính: Máy giặt xả quần áo nhiều lần và tốn nhiều nước hơn giặt tay, vì vậy bạn nên dùng nước xả vải đậm đặc như…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *