Tam Hợp Tuổi Mùi – Bộ 3 Con Giáp Kết Hợp ăn ý

Në feng shui, tre sindikata përdoren për t’iu referuar një marrëdhënieje të ndërsjellë. Pra, çfarë na ndihmon të dimë treshja e Dhisë? Le të Shkolla Profesionale e Transportit Hai Phong zbulojeni!

Unë jam 1 vjeç

Pasqyrë e horoskopit të vitit të Bricjapit

Sipas horoskopit, të lindurit në vitin e Bricjapit nuk kanë vështirësi ekonomike. Megjithatë, ata kanë mjaftueshëm për të jetuar në mënyrë të qëndrueshme, jo njerëz të pasur me miliarda dollarë.

Nëse njerëzit e lindur në vitin e Mui dinë të përqendrohen në punën e tyre, ata mund të “dështojnë duart”.

Reklamim

Mbi të gjitha, njerëzit e lindur në vitin e Bricjapit kanë një mendje më të sofistikuar se njerëzit. Pra, nëse dini të përfitoni nga ato pika të forta, kjo do t’i ndihmojë njerëzit e lindur në vitin e Bricjapit të arrijnë shumë arritje të rëndësishme.

Punët e përshtatshme për personat e lindur në vitin e Bricjapit janë punë që kërkojnë përpikmëri, të kuptuarit e psikologjisë së të tjerëve dhe të qenit optimist.

Reklamim

Profesionet e përshtatshme për të lindurit në vitin e Bricjapit janë shkrimtarët, arti, staf reklamash, kërcimtarë etj.

Çfarë është një trekëndësh?

Unë jam mjaft i vjetër për të qenë 2

Në 12 kafshët, do të ndahen në 4 grupe, secili grup do të ketë 3 kafshë me tipare të ngjashme personaliteti, kështu që quhet treshe. Tre shenjat e zodiakut në një grup të tillë do të kenë një hendek moshe prej 4 vitesh.

Marrëdhëniet treshe ndahen me par si më poshtë:

 • Triada e Departamentit të Zjarrfikësve: Mosha e Tigrit, Kalit dhe Qenit (i njëjti tingull) dhe do të fillojë nga Dan Moc në Ngo Hoa dhe më pas do të shkojë në Tuat Tho.
 • Trekëndëshi Woody: Viti i Derrit, Lepurit, Mui (së bashku yang) dhe do të fillojë nga Deti i Ujit te Lepuri dhe më pas do të shkojë në Mui Tho.
 • Departamenti i Ujërave: Age of Monkey, Rat, and Thin (i njëjti tingull) dhe do të fillojë nga Tham Kim në Ty Thuy dhe më pas do të shkojë në Thin Tho.
 • Trekëndëshi metalik: Mosha e Gjarprit, Gjelit, Kaut (me të njëjtin yang) dhe do të fillojë nga Gjarpri i Zjarrit te Gjeli Kim dhe më pas do të shkojë në Tokën e Kasë.

Për cilën moshë është e përshtatshme mosha e dhive?

Unë jam 3 vjeç

Në martesën e dashurisë

Sipas gojëdhënave, viti i Bricjapit lind me shumë fat dhe bekime. Ky person ka një prirje paqësore, respektuese. Ata e konsiderojnë gjithçka me përpikëri, me delikatesë përpara se të marrin një vendim.

Ata duken të butë nga jashtë, por nga brenda janë njerëz të ditur. Këtu janë disa mosha të përshtatshme për burrat dhe gratë e dhive në martesë të dashuruar.

Çfarë moshe është një mashkull i vitit të Bricjapit i përshtatshëm për një grua?

Unë jam 4 vjeç

Dhia mashkull dhe kali femër => Luc Hop

Tham Khảo Thêm:  4 Nhóm Tính Cách Hiếm Nhất Trên Thế Giới: Họ Là Ai?

Burrat me shenjën e dhisë janë të pasur me emocione, me sjellje të butë dhe një bashkëshort dhe baba shembullor. Femrat e lindura në vitin e Kalit janë optimiste, të sjellshme dhe kanë një personalitet të pavarur.

Mendja e burrit dëshiron gjithmonë që gruaja e tij të kthehet tek ai, prapë dëshiron që gruaja e tij të jetë e lirë të zhvillohet, të ketë kontroll mbi jetën e tij personale. Kështu që këta dy vjeç kanë një martesë të ngrohtë dhe të lumtur.

Mashkulli në vitin e Dhisë dhe Femra në vitin e Derrit => Tre bashkime

Ky është kombinimi perfekt i 12 shenjave të zodiakut. Nuk ka asnjë konflikt mes tyre sepse secili ul egon e tij dhe dëshiron që tjetri të jetë i kënaqur.

Burrat e lindur në vitin e Bricjapit janë të butë, ndonjëherë pak të ndrojtur, por shumica e tyre kanë sukses në jetë.

Romanca e burrit të Bricjapit plotëson dëshirën e vajzës së Derrit, kështu që jeta bashkëshortore e këtij çifti ka gjithmonë shumë gjëra të reja.

Mashkulli në vitin e Dhisë dhe Femra në vitin e Lepurit => Tre bashkime

Bashkimi i këtij çifti është ëndrra e shumë njerëzve. Ata janë të gjithë mendimtarë dhe kanë mendje të pastër, të ëmbël, dinë të kujdesen dhe të kujdesen për të tjerët.

Personalitetet e tyre janë në harmoni, ndaj edhe jeta e tyre bashkëshortore është shumë e lumtur.

Sinqeriteti i burrit në vitin e Bricjapit ka pushtuar zemrën e gruas Lepuri të talentuar dhe me personalitet.

Burri është krenar që ka një grua të mirë dhe gruaja admiron qetësinë dhe inteligjencën e burrit.

Këto dy shenja të zodiakut janë të pajtueshme në çdo gjë, kuptojnë se çfarë dëshiron tjetri dhe gjejnë mënyra për të kënaqur njëri-tjetrin. Një jetë e lumtur familjare është forca shtytëse për t’i ndihmuar ata të përparojnë në karrierën e tyre.

Në çfarë moshe është e përshtatshme një grua e moshës së Bricjapit për një burrë?

Unë jam 5 vjeç

Dhia femër dhe kali mashkull => Luc Hop

Ky çift është një perlë e çmuar, jashtëzakonisht e përsosur. Të dy personalitetet janë të pajtueshme, megjithëse ka disa dallime, por ato mund të plotësojnë njëri-tjetrin.

Ata e admirojnë njëri-tjetrin dhe janë të kënaqur me dashurinë e gjysmës tjetër për ta, gati për të ecur së bashku për pjesën tjetër të jetës së tyre.

Burrat e kuajve janë optimistë, dhe gratë e dhive janë të buta dhe të sjellshme. Dashuria pasionante i motivon që të dy të përpiqen së bashku.

Dhia Femra dhe Derri i Vitit Mashkull => Tre bashkime

Vajzat në vitin e Bricjapit kanë një reputacion të butë dhe të kujdesshëm, dhe burrat në vitin e derrit janë të ndershëm dhe të butë. Kur janë bashkë, ndihen ngrohtë, të sigurt dhe gjithmonë duan të kthehen me njëri-tjetrin kur janë të ndarë.

Këta dy njerëz janë tolerantë dhe bujarë. Sa herë që ka ndonjë problem, ata ulen me qetësi dhe bisedojnë me njëri-tjetrin në mënyrë racionale.

Pika kryesore e këtyre dy shenjave të zodiakut është toleranca, kënaqësia dhe gatishmëria e tyre për të falur njëri-tjetrin.

Femra në vitin e Dhisë dhe Mashkull në vitin e Lepurit => Tre bashkime

Mosha e dhive dhe epoka e dhive janë një çift shumë i pajtueshëm, një çift i përsosur për martesë.

Dy njerëz jetojnë emocionalë, paqësorë, romantikë. Dashuria e këtij çifti është rozë ëndërrimtare, familja është plot dashuri.

Tham Khảo Thêm:  Collocation Là Gì? Phân Biệt Giữa Idiom Và Collocation

Një burrë i lindur në vitin e Lepurit është inteligjent, i besueshëm dhe mund të mbështetet për jetën. Vajza e moshës së Bricjapit është e ëmbël dhe e butë. Ata e duan dhe e respektojnë njëri-tjetrin në çdo gjë.

Kur janë bashkë, dashuria e tyre për jetën bën që të gjitha vështirësitë dhe sfidat në jetë thuajse të zhduken. Sepse ata janë gjithmonë pranë njëri-tjetrit për të inkurajuar njëri-tjetrin për të kapërcyer vështirësitë e jetës.

Në biznes

 • Mosha e dhisë dhe mosha e lepurit: Bashkëpunimi është shumë i mirë sepse të lindurit në vitin e Lepurit janë dinakë dhe bëjnë zgjedhje të mençura, ndërsa njerëzit e Dhisë fokusohen te puna, ndaj bashkëpunimi do të jetë i dobishëm.
 • Mosha e dhisë dhe dragoit: Nëse bashkëpunoni në art është e mundur, por të lindurit në vitin e Bricjapit kanë përgjegjësi më të ulët se të lindurit në vitin e Dragoit.
 • Epoka e dhisë dhe epoka e gjarprit: Është e mundur të bashkëpunojmë me njëri-tjetrin sepse të lindurit në vitin e Gjarprit mund të kuptojnë se natyra e punës ndonjëherë bën gabime, por të lindurit në vitin e Bricjapit mund ta pranojnë këtë gabim.
 • Epoka e dhisë dhe epoka e derrit: Bashkëpunimi është relativisht i mirë sepse personat e lindur në vitin e derrit kanë fat të mirë dhe të lindurit në vitin e dhisë janë të përkushtuar për të ndihmuar njerëzit e vitit të derrit, në mënyrë që karriera e tyre të zhvillohet.

Epoka e Bricjapit

Unë jam mjaft i vjetër

Mui – Lepuri – Derri është triumvirati i 12 kafshëve të zodiakut. Në bazë të personalitetit, ky grup klasifikohet si grup diplomatik. Sepse këta persona kanë një shpirt të lartë bashkëpunimi, mirësjellje dhe aftësi të mira komunikimi. Ata janë gjithmonë të dashur dhe i sjellin njëri-tjetrit butësi dhe konsideratë.

Epoka e trefishtë e dhisë

Unë jam 6 vjeç

Për rrjetin e meshkujve:

 • Në të bërit biznes, viti i Bricjapit (1979) duhet të bashkëpunojë me epokat si Canh Than, Quy Hoi dhe Giap Ty.
 • Në martesë, ju duhet të martoheni me moshën Canh Than, Quy Hoi, Binh Dan, Dinh Ty dhe Mau Ngo.
 • Mosha e kalit: Tan Dau, At Dau, Dinh Mao, Mau Thin.

Për rrjetin e femrave:

 • Në të bërit biznes, këshillohet të bashkëpunoni me moshat si Quy Hoi, Giap Ty dhe Canh Than.
 • Në martesë, duhet të martoheni me njerëz të lindur në vitin Canh Than, Peshqit, Quy Hoi dhe Mau Ngo.
 • Mosha e kalit: Tan Dau, Mau Thin, Dinh Mao, At Mao, Quy Dau.

Trekëndëshi i Vitit të Ri

Unë jam 7 vjeç

Për rrjetin e meshkujve:

 • Në biznes, Viti i Ri i Bricjapit (1991) duhet të kombinohet me moshën e Gjelit, At Hoi, Binh Ty dhe Ky Mao.
 • Në martesë, ju duhet të martoheni me Quy Dat, At Hoi, Binh Ty, Ky Mao, Ky Ty dhe Canh Ngo.
 • Mosha e kalit: Tan Mui është në të njëjtën moshë, Dinh Suu, Canh Thin, Quy Mui, Ky Ox, Mau Thin dhe At Suu.

Për rrjetin e femrave:

 • Në biznes, ju duhet të kombinoni me Rooster, At Hoi dhe Binh Ty.
 • Në martesë, ju duhet të martoheni me Quy Dau, At Hoi, Binh Ty, Ky Mao, Canh Ngo dhe Ky Ty.
 • Mosha e kalit: Tan Mui është në të njëjtën moshë, Dinh Suu, At Suu dhe Mau Thin.

Mosha e trekëndëshit është Quy Mui

Unë jam 8 vjeç

Për rrjetin e meshkujve:

 • Në të bërit biznes, mosha e Quy Mui (2003) duhet të kombinohet me Quy Mui (të njëjtën moshë), At Dau, Dinh Hoi dhe Ky Ox.
 • Mosha e kalorësisë: Nhan Thin dhe Canh Thin.
Tham Khảo Thêm:  Cách Gấp Quần Áo Không Bị Nhăn khi đi du lịch

Për rrjetin e femrave:

 • Në biznes këshillohet që të kombinohen me grupmoshat si Quy Mui, At Dau, Dinh Hoi.
 • Mosha e kalorësisë: Nham Thin dhe Canh Thin.

Tre Kombinimet e Vitit të Mui

Unë jam 9 vjeç

Për rrjetin e meshkujve:

 • Në biznes, duhet të kombinoheni me At Mui, Mau Tuat, Tan Suu.
 • Në martesë, duhet të martoheni në të njëjtën moshë si At Mui, Mau Tuat dhe Tan Ox.
 • Mosha e kuajve: Binh Than, Nham Dan, Giap Thin, Mau Than, Nham Thin dhe Canh Dan.

Për rrjetin e femrave:

 • Në të bërit biznes, rekomandohet kombinimi me moshat si At Mui, Mau Tuat dhe Tan Ox.
 • Në martesë, këshillohet të martoheni në moshën At Mui, Mau Tuat dhe Tan Ox.
 • Mosha e kuajve: Binh Than, Nham Dan, Giap Thin, Mau Than, Nham Thin dhe Canh Dan.

Trekëndëshi i moshës së Dinh Muit

Unë jam 10 vjeç

Për rrjetin e meshkujve:

 • Në biznes, duhet të kombinoni me Giap Ty, Canh Than dhe Quy Hoi.
 • Në martesë duhet të martoheni me Giap Ty, Canh Than, Quy Hoi, Binh Dan, Mau Ngo dhe Dinh Ty.
 • Mosha e kuajve: Dinh Mao, At Mao, Quy Dau, Tan Dau, Quy Dau, Binh Thin.

Për rrjetin e femrave:

 • Në biznes, ju duhet të kombinoni me Giap Dan, Mau Than dhe Canh Tuat.
 • Në martesë, ju duhet të martoheni me moshën e Giap Dan, Mau Than dhe Canh Tuat.
 • Mosha e kuajve: Nham Ty, Canh Ty, Giap Ty, Binh Thin, Giap Thin, Binh Ngo dhe Mau Ngo.

Katër Elementet e Vitit të Bricjapit

Unë jam 11 vjeç

Sipas ligjit të pesë elementeve:

 • Gdhendje në dru metalike
 • Gdhendje në dru
 • Gdhendja e Tokës Thuy
 • Uji dhe Zjarri
 • Zjarri gdhendi Kim

Prandaj, shenjat e zodiakut do të përputhen me njëra-tjetrën në çifte:

 • Grupi 1: Tigri, Than, Gjarpri, Derri mendoni se Tigri është i gdhendur me Trup, Gjarpri është i gdhendur me Derrin.
 • Grupi 2: Thin, Tuat, Ox, Mui do të thotë që Dragoi gdhend Tuatin, Kau gdhend Mui dhe Thin pulson vetëm me Mui, jo të gdhendur.
 • Grupi 3: Minjtë, Kuajt, Maos dhe Gjelat do të thotë që Minjtë gdhendin Kalin, Mao gdhend Gjelin dhe Miu me Lepurin ose Gjelin vetëm pak pulson, por nuk gdhend.

Përveç kësaj, është e rëndësishme të vihen re disa nga grupet e mëposhtme të katër elementëve të dëmshëm:

 • Era – Gjarpër: Të kombinuara me njëri-tjetrin, ka rreziqe.
 • Kali – Ka: Takoni shumë gjëra të pafat.
 • Tigri – Gjarpri: Marrëdhënia përfundon shpejt.
 • Trupi – Derr: Personaliteti i kundërt.
 • Lepuri – Dragoi: Takimi me njëri-tjetrin vetëm sa shton trishtimin.
 • Rooster – Horse: Pengimi i reputacionit dhe karrierës së kundërshtarit.

Shiko me shume:

Kështu, artikulli i mësipërm ju ka sjellë informacione përkatëse për treshen e Dhive. Ju lutemi pëlqeni dhe shpërndani për të mbështetur Shkollën Profesionale Hai Phong Transport për të vazhduar punën dhe për të zhvilluar më shumë artikuj me përmbajtje krijuese!

Nền tảng xem trực tiếp bóng đá Chaolua TV hy vọng thông qua bài viét Tam Hợp Tuổi Mùi – Bộ 3 Con Giáp Kết Hợp ăn ý có thể giúp bạn tìm được thông tin hữu ích.

Related Posts

Xu hướng thời trang teen thu đông 2019

trang chính S Bảo quản quần áo Xu hướng thời trang luôn đổi mới và thay đổi theo năm tháng. Trong đó, xu hướng thời trang teen…

Tổng hợp 20 cách làm kem từ trái cây tươi ngon, mát lạnh giải nhiệt

1. Kem dừa Kem dừa với vị ngọt của nước cốt dừa hòa cùng vị béo của lòng đỏ trứng gà và kem tươi đã tạo nên…

Dùng Nước Xả Vải Thật Hiệu Quả

Sử dụng nước xả vải (hay còn gọi là nước xả vải) như Comfort có rất nhiều lợi ích. Chất làm mềm vải thấm sâu vào bên…

Bạn đã hiểu hết các ký hiệu giặt là trên quần áo?

Bạn đã bao giờ để ý đến các ký hiệu giặt là trên nhãn mác quần áo chưa? Bạn có thực sự hiểu ý nghĩa của từng…

Cách Làm Sạch Giày Da | Bảo Quản Giày Da

Bạn muốn đôi giày da yêu thích của mình luôn sạch sẽ và như mới? Hãy tham khảo những cách làm sạch giày da và chăm sóc…

Cách dùng nước xả vải cho máy giặt

Ý chính: Máy giặt xả quần áo nhiều lần và tốn nhiều nước hơn giặt tay, vì vậy bạn nên dùng nước xả vải đậm đặc như…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *