Tam Tai Là Gì 2022? 2 Cách Hóa Giải Tam Tai Mà Ai Cũng Phải Biết

Që nga kohra të lashta, populli ynë ka besuar gjithmonë se tam tai është një fat me shumë vështirësi dhe pengesa që duhen kapërcyer. Pra konkretisht çfarë është tam tai?? A janë vërtet tam tais aq të frikshëm sa thonë njerëzit? A ka ndonjë mënyrë për të shpjeguar trekëndëshin? Të gjitha do të jenë Shkolla Profesionale e Transportit Hai Phong Ju lutemi shpjegoni përmes artikullit më poshtë.

Çfarë është Tam Tai 2022?

Cili është përkufizimi i trekëndëshit?

Sipas horoskopit, tre veshët kuptohen thjesht si një fatkeqësi për 3 vite rresht për çdo moshë. Sipas konceptit të lashtë, viti i tre veshëve shpesh konsiderohet si një vit i keq, një vit në të cilin njerëzit në vështirësi shpesh do të përballen me shumë vështirësi, ngërçe dhe madje edhe rreziqe.

Tam Tai zakonisht nuk llogaritet sipas një moshe të caktuar, jo sipas vitit të lindjes, por sipas shenjës së zodiakut.

Ekziston gjithashtu një koncept që të tre bashkojnë tre veshët, kështu që nëse burri dhe gruaja i përkasin tre bashkimeve, ata do të takohen të tre veshët në të njëjtën kohë. Që atëherë, mjerimi, vështirësitë si dhe vështirësitë shpesh rezonojnë shumë më tepër.

Reklamim

Unë jam i dashuruar me ju

Viti i triumviratit të kafshëve të zodiakut specifikohet në vitet në vijim:

Reklamim

 • Dan – Kali – Tuat ndeshet me një thatësirë ​​në vitin e majmunit, gjelit dhe qenit
 • Derri – Lepuri – Mui takohet me thatësirën me tre veshë në vitet e Gjarprit, Kalit dhe Muit
 • Than – Rat – Thin takohet me thatësirën me tre veshë në vitet e Tigrit, Lepurit dhe Dragoit
 • Gjarpri – Gjeli – Kau takohet me thatësirën me tre veshë në vitet e derrit, miut dhe kaut

Në vitet treveshë, njerëzit që kanë thatësirë ​​do të kenë shumë fat të keq, më pak fat, jo të favorshëm si dhe të qetë në punë. Megjithatë, nuk ndodh gjithmonë kur mbaron data e caktuar.

A janë tre veshë të vërtetë?

A janë tre veshë të frikshëm?

Për t’iu përgjigjur pyetjes nëse tre veshët janë të frikshëm, le të hedhim një vështrim në disa nga problemet që mund të ndodhin në këtë term.

 • Puna ka shumë pengesa
 • Temperatura e pazakontë çon lehtësisht në konflikte dhe mosmarrëveshje
 • Mund të ketë ngjarje të trishtueshme dhe tragjike në familje
 • Duke pasur një aksident, një incident fatkeq
 • Mosmarrëveshje, padi, lidhur me ligjin
 • Humbja e parave, mosmbajtja e pronës
 • Sjellja e famës së tregut
 • I pashëndetshëm, ose i sëmurë ose i sëmurë

Thuhet shpesh se në periudhën trevjeçare të thatësirës nuk duhet të hapësh biznes, të martohesh, të fillosh ndërtimet etj., sepse është e lehtë të kesh aksidente fatkeqe.

Megjithatë, mënyra se si ndodh fatkeqësia varet nga horoskopi i çdo personi dhe gjithashtu nga mënyra e jetesës, sjellja dhe merita e secilit person.

Ku qendron problemi?

Cilat janë efektet e kanalit të veshit?

Shkalla e ndikimit të tre veshëve tek njerëzit me thatësirë ​​ka shkallë të ndryshme ashpërsie në varësi të horoskopit të secilit, por në përgjithësi, është një gjë e pashmangshme.

Njerëzit me afat shpesh preken kryesisht financiarisht dhe në punë, konkretisht si më poshtë:

Viti i parë tre veshë

Në vitin e parë të mandatit tre-veshë, nuk këshillohet të filloni të bëni punë të shkëlqyera. Nëse filloni punën në fillim të mandatit trevjeçar, është e lehtë të çoni në humbje dhe do të keni vështirësi në periudhën e ardhshme.

Tham Khảo Thêm:  Footprint Là Gì? 6 Cách để Giảm Thiểu Dấu Chân Carbon

Për më tepër, nuk këshillohet të merrni vendime të rëndësishme si ndërtimi i një shtëpie ose fillimi i ndërtimit.

Viti i dytë dhe i tretë i veshëve

Prandaj, në vitin e dytë dhe të tretë, veshët duhet të përpiqen të kufizojnë konfliktet ose mosmarrëveshjet e panevojshme.

Viti i tretë tre veshë

Viti i tretë tam tai njihet gjithashtu si viti i fundit i tam tai. Kjo fazë është më e qëndrueshme se faza e mëparshme. Prandaj, kjo fazë nuk duhet të përfundojë punë të rëndësishme.

Sepse në vitin e tretë të karrierës, rruga juaj drejt famës dhe pasurisë do të ketë një ndryshim më të mirë të ngjyrës, të kufizuarit do të kenë më shumë mundësi për promovim, më shumë fat dhe punë më të lehtë.

Cili vit është triada më e rëndë?

Pas ndarjes se çfarë janë tre veshët, shihet lehtë se viti i mesëm është më i rënduari, sepse është i lidhur dhe ka një ndikim të madh në stabilitetin e procesit të punës, i ndjekur nga viti i parë dhe viti i fundit.

Pra, në këto 3 vite, pronarët e shtëpive duhet dhe nuk duhet të bëjnë gjëra të rëndësishme dhe të rëndësishme në mënyrë që gjithçka të shkojë mirë dhe pa probleme.

Si të llogarisni tre veshët sipas 12 shenjave të zodiakut

Nëse doni të llogaritni tre veshët sipas 12 kafshëve, fillimisht duhet të mbështeteni në grupmoshën e treshes për të llogaritur, sepse sipas besimeve popullore, njerëzit e së njëjtës moshë do të kenë të njëjtin term. Si në vazhdim:

 • Grupmosha e Minjve, Dragonjve dhe Majmunëve do të ketë një kufi tre vjeçar që bie në 3 vite radhazi, përkatësisht Tigri, Lepuri dhe i hollë.
 • Nëngrupet e shenjave të zodiakut të Lepurit, Mui dhe Derrit do të vuajnë thatësirën trevjeçare në tre vjet radhazi, domethënë Gjarpri, Kali dhe Mui.
 • Grupi i njerëzve me moshën e Kalit, Tigrit dhe Qenit do të përballet me një thatësirë ​​me tre veshë në vitet e Majmunit, Gjelit dhe Qenit.
 • Grupi i fëmijëve të Kaut, Gjarprit dhe Gjelit do të vuajë vazhdimisht fatkeqësi në tre vitet e vitit të Miut, Kaut dhe Derrit.
 • Grupmoshat Ox, Thin, Tuat dhe Mui do të përballen me thatësirën me tre veshë në vitin e tyre.

Lista e moshave të shkelësve 2022

Në vitin e Tigrit në 2022, janë 3 kafshë që bien në termin me tre veshë: Miu, I hollë dhe Than. Sipas mënyrës së zakonshme të llogaritjes së termit të tre veshëve, ky është viti i parë që këto tre kafshë plotësojnë termin tre veshë (viti i parë i tre veshëve është Tigri, i mesit është Lepuri dhe i fundit është Dragoi. ).

Lindja në vitin e miut

Në vitin e parë të vitit, puna e të lindurve në vitin e Miut ka mjaft ndryshime, veçanërisht për ata që sapo kanë nisur një biznes.

Biznesi gjithashtu has shumë vështirësi, pakënaqësi, humbje të lehtë parash, humbje të ardhurash. Historia e dashurisë është e zymtë, çifti është në trazira, shëndeti është në rënie. Kini kujdes për të mbrojtur veten.

Epoka e Dragoit

Në vitin 2022, puna e njerëzve të Dragoit është pak më e mirë se më parë, por për shkak të ndikimit të thatësirës ata ende përballen me shumë paqartësi. Në këtë vit të Dragoit, është e nevojshme t’i kushtoni vëmendje shëndetit, si dhe menaxhimit financiar.

Mosha e trupit

Për shkak të thatësirës së vitit 2022, Than do të ketë një vit të vështirë në të gjitha aspektet. Puna është e vështirë, shëndeti është në rënie, dashuria po përballet gjithashtu me shumë vështirësi, feja familjare është e shqetësuar. Jini shumë të kujdesshëm që të mos ndikoni shumë në jetën tuaj.

Tham Khảo Thêm:  Năm 2025 Là Năm Con Gì? Dự Báo Tổng Quan 12 Con Giáp

Saostar

Gjërat që duhen mbajtur parasysh kur takoni pesë tre veshët

Këtu janë disa gjëra që duhet të keni parasysh kur keni një aksident që duhet të dini për të mbrojtur veten.

Të bësh vepra të mira: Në këto tre vite fatkeqësie, ajo që duhet të bësh është të bësh shumë vepra të mira në mënyrë që meritat dhe virtytet e tua të mbështesin mundimin që has.

Mendoni pozitivisht: Mendoni pozitivisht dhe bëni gjithmonë përpjekje sepse edhe pse është e frikshme të thuash tre veshë, në fakt është si sfidat që jepen për të testuar njerëzit dhe guximin e njerëzve të suksesshëm.Sido që të jetë, ajo mund të kapërcehet.

Menaxhimi i shpenzimeve: Zakonisht, mandati trevjeçar do të bjerë në çështje biznesi, financiare dhe të punës, ndaj fakti që duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje menaxhimit të shpenzimeve do t’ju ndihmojë të jeni më proaktivë në çdo gjë.

Kini kujdes kur ecni, kushtojini vëmendje shëndetit: Përveç kësaj, kushtimi i vëmendjes ndaj ecjes apo problemeve shëndetësore është gjithashtu jashtëzakonisht i rëndësishëm.

Si të zgjidhni tre veshët

Zakonisht ka 2 mënyra për të zgjidhur termin me tre veshë, të cilave mund t’i referoheni për të reduktuar fatin e keq që mund të ndodhë në vitin me tre veshë.

Shpërndani termin tre veshë duke bërë oferta

Kur të takoni thatësirën trevjeçare, domethënë kur hyni në periudhën trevjeçare, mund të bëni një ceremoni ofrimi për të neutralizuar fatin tuaj të keq.

Nëse është e mundur, është më mirë të gjeni një mësues të aftë për t’ju ndihmuar të vendosni instrumentin për të neutralizuar tre veshët në mënyrën më korrekte. Gjithashtu, nëse dëshironi ta bëni vetë, provoni të ndiqni hapat e mëposhtëm.

han tam tai

Hapi 1: Përcaktoni vitin (që është viti që adhurojmë), zotin, datën, drejtimin e ofertës për të lehtësuar termin

Bazuar në vitin e zodiakut, mund të llogaritet perëndia që zbret për çdo vit, nga e cila është e mundur të përcaktohet viti, zoti, dita dhe drejtimi i ofertave për ata që e kanë zgjidhur termin si më poshtë:

 • Viti i Miut – perëndia e Tokës Vong – duke adhuruar në ditën e 22 të vitit – duke u përkulur në veri
 • Viti i Kaut – Zoti i Terrenit – duke adhuruar në ditën e 14-të të kalendarit hënor – duke u përkulur në verilindje
 • Viti i Tigrit – perëndia Thien Linh – adhuron në ditën e 15-të të vitit – përkulet në verilindje
 • Viti i Lepurit – perëndia Thien Hinh – duke adhuruar në ditën e 14-të të kalendarit hënor – duke u përkulur në Lindje
 • Viti i Dragoit – perëndia Thien Kiep – duke adhuruar në ditën e 13-të të kalendarit hënor – duke u përkulur në juglindje
 • Viti i Gjarprit – perëndia Hac Sat – adhuron në ditën e 11-të të kalendarit hënor – përkulet në juglindje
 • Viti i Kalit – zoti i Amou – duke adhuruar në ditën e 20-të të kalendarit hënor – duke u përkulur në jug
 • Viti i Bricjapit – perëndia Bach Sat – adhurimi në ditën e 8-të hënore – përkuluni në jugperëndim
 • Viti i majmunit – perëndia Nhan Hoang – adhuron në ditën e 8-të të kalendarit hënor – përkulet në jugperëndim
 • Viti i Gjelit – perëndia Thien Hoa – duke adhuruar në ditën e 7-të hënore – duke u përkulur në Perëndim
 • Viti i Qenit – perëndia e Dia Tai – duke adhuruar në ditën e 6-të të kalendarit hënor – duke u përkulur në veriperëndim
 • Viti i Derrit – perëndia e Dia Bai – duke adhuruar në ditën e 21 të vitit – duke u përkulur në veriperëndim

Pesë elementët që korrespondojnë me çdo vit janë specifikuar si më poshtë:

 • Viti i majmunit – Gjeli: Kim
 • Viti i Tigrit – Lepuri: elementi i drurit
 • Viti i Derrit – Miu: Element uji
 • Viti i Gjarprit – Kali: Element zjarri
 • Viti i Dragoit – Qeni – Kau – Mui: Toka me qepë
Tham Khảo Thêm:  Thực hiện ngay 4 mẹo tiết kiệm thời gian giặt giũ ngày cuối năm

Hapi 2: Ceremonia e rezolutës me tre veshë

Ceremonia e adhurimit të tre veshëve kërkon përgatitjen e të gjitha ritualeve dhe ofertave të nevojshme. Koha e adhurimit është në mbrëmje, nga ora 18:00 deri në 20:00. Vendi i adhurimit duhet të zgjidhet në oborr ose në degëzimin e rrugës, sa më i madh të jetë kryqëzimi aq më mirë.

 • Përgatitni 1 tabletë me hyjninë e vitit, të shkruar në letër të kuqe, bojë të zezë
 • Prisni pak flokë, pak thonj, këmbë, prisni një pjesë të këmishës së vjetër të personit të kufizuar, mbështilleni me pak argjend në një thes të vogël, ofrojini në altar.
 • Përgatitni një grup prej tre lindjesh: një copë derri (që jeton në tokë që përfaqëson Tokën); karkaleca ose gaforre e gjallë (të jetosh në ujë përfaqëson Merkurin); vezë pule ose rosë (që përfaqësojnë speciet me pendë të Parajsës)
 • Përgatitni 3 gota të vogla verë, 3 qirinj, 3 shkopinj temjan, 3 cigare, 3 copa betel, 3 monedha ari, 1 pjatë me fruta të freskëta, 1 vazo me lule, 1 pjatë të vogël me oriz të kripur, 2 komplete rroba (mashkull ) ose femër)

Rregullimi është si më poshtë: vazo me lule të freskëta në të djathtë, fruta në të majtë, temjan përpara, e ndjekur nga llamba, pastaj vera, në gjysmën tjetër është tableta, me fytyrën e fjalës përballë adhurues.

Nuk mund të më thuash për të dhënat e nxënësve dhe vajzave, janë të lumtur që kanë një foto të bukur dhe të bukur.

Hapi 3: Zotimet e nderimit

Pasi përgatiteni për shërbimin e adhurimit, ju lexoni zotimet si më poshtë:

Sot është dita…muaj…viti…

Unë quhem …………. vjeç ……………

Tani jeton në ………………………………

Tani, unë sinqerisht i prezantoj artikujt, lutem që “THIEN GJATE GJENERAL GENERAL THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN THIEN EARLY EARTH THRoughH THIEN EARTH” shkatërrojnë, eliminojnë karmën, shpesh planifikojnë ndarje të mbarë e të përjetshme të vuajtjeve.

Betimet e Yin dhe yang janë super yang, tërshëra e detit është ha Thanh, bota Dharma e qenieve të ndjeshme dhe Rruga e Budës.

Restaurim i kujdesshëm!

Pasi të keni lexuar zotimet, përkuluni 3 harqe, përkuluni 12 herë, prisni derisa qirinjtë të digjen, në heshtje, mos flisni me askënd.

Pastaj merr paketën e vogël (flokët, thonjtë, thonjtë e këmbëve, ndërroni) në udhëkryq dhe lëre, pa kthyer kokën pas; ose mund të digjni një pako të vogël të kuqe me 3 pirgje kartëmonedhash, duke u djegur dhe përkulur për të eliminuar të gjithë karmën; oriz i kripur i derdhur në rrugë.

Shpërndani termin tre veshë duke përdorur sende feng shui

Përdorimi i artikujve feng shui për të neutralizuar termin tre veshë është gjithashtu një opsion në të cilin shumë njerëz besojnë. Megjithatë, ka edhe disa pika për t’u kushtuar vëmendje, si p.sh.

Artikujt e Feng Shui-t duan të funksionojnë, ju duhet të zgjidhni artikuj natyralë të feng shui-t, ndonjëherë sipas datës, muajit, vitit dhe kohës së lindjes së personit të kufizuar, në mënyrë që të mund të zgjidhet si dhe të reduktohet fatkeqësia.

IMG 3331 1200x800 1

Shiko me shume:

Dhe më lart janë aksionet e Shkollës Profesionale të Transportit Hai Phong për t’ju ndihmuar t’i përgjigjeni pyetjes se çfarë është tam tai. Nëse ju duket interesante, mos harroni të bëni Like, Share dhe vizitoni rregullisht Shkollën Profesionale Hai Phong Transport për të pasur më shumë njohuri të reja çdo ditë.

Nền tảng xem trực tiếp bóng đá Chaolua TV hy vọng thông qua bài viét Tam Tai Là Gì 2022? 2 Cách Hóa Giải Tam Tai Mà Ai Cũng Phải Biết có thể giúp bạn tìm được thông tin hữu ích.

Related Posts

Xu hướng thời trang teen thu đông 2019

trang chính S Bảo quản quần áo Xu hướng thời trang luôn đổi mới và thay đổi theo năm tháng. Trong đó, xu hướng thời trang teen…

Tổng hợp 20 cách làm kem từ trái cây tươi ngon, mát lạnh giải nhiệt

1. Kem dừa Kem dừa với vị ngọt của nước cốt dừa hòa cùng vị béo của lòng đỏ trứng gà và kem tươi đã tạo nên…

Dùng Nước Xả Vải Thật Hiệu Quả

Sử dụng nước xả vải (hay còn gọi là nước xả vải) như Comfort có rất nhiều lợi ích. Chất làm mềm vải thấm sâu vào bên…

Bạn đã hiểu hết các ký hiệu giặt là trên quần áo?

Bạn đã bao giờ để ý đến các ký hiệu giặt là trên nhãn mác quần áo chưa? Bạn có thực sự hiểu ý nghĩa của từng…

Cách Làm Sạch Giày Da | Bảo Quản Giày Da

Bạn muốn đôi giày da yêu thích của mình luôn sạch sẽ và như mới? Hãy tham khảo những cách làm sạch giày da và chăm sóc…

Cách dùng nước xả vải cho máy giặt

Ý chính: Máy giặt xả quần áo nhiều lần và tốn nhiều nước hơn giặt tay, vì vậy bạn nên dùng nước xả vải đậm đặc như…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *